OVER BE@WORK - WERKGEVERS

voor jou als werkgever

Be PARTNERS@work! Denise van Be@work gelooft niet in traditionele bureaurecruitment, waarbij vacatures verdwijnen in de anonimiteit van het aanbod en focus ontbreekt. Waar Be@work wel in gelooft, focus op een aantal werving- & selectietrajecten tegelijkertijd en organisaties door deze focus écht verder brengen. Zowel voor werving- & selectietrajecten op no cure no pay basis als voor interim opdrachten in het kader van employer branding of recruitment waar gewerkt wordt met een vast uurtarief in de regio Noord-Brabant. In beide gevallen werkt Denise als verlengstuk van de organisatie, waardoor de prioriteit van openstaande vacature(s) hoog wordt gehouden. Ook wordt het werkgeversmerk versterkt en gaan we voor gezamenlijke groei. WIN-WIN.

de aanpak

1. Meet up

Om jouw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen maakt Denise persoonlijk kennis bij jou op kantoor. Door de sfeer te proeven, de werkplek van jouw toekomstige werknemer te zien en meer over de cultuur te horen, wordt de succesratio voor het vinden van de ideale kandidaat enorm vergroot. Na afloop van de meet up maakt Denise een inschatting van de haalbaarheid van jouw vraagstuk.

2. Planning

Samen maken we een realistische planning voor het gehele werving- en selectietraject. Hierbij kunnen ook korte interviews met collega’s of een meekijksessie op de desbetreffende afdeling onderdeel van de planning zijn.

3. Kickstart

Nu Denise het DNA van de organisatie kent gaat ze aan de slag met het opstellen van een uniek functieprofiel. Ook zorgt Denise voor meer bekendheid van jouw werkgeversmerk. Geen stiekeme vacatureteksten en (marketing)communicatie, maar transparantie. Zo veel mogelijk sollicitanten moeten immers op de hoogte zijn van jouw vacature!

4. Searchen

Denise gaat geschikte talenten uit de talentpool en daarbuiten actief benaderen. Vervolgens komt zij met een shortlist van geschikte kandidaten. Jij bepaalt vanaf dit punt wie je wilt uitnodigen voor een gesprek.

5. Job offer

YES, de match is gevonden! Als team zorgen we samen dat we dit talent aan jouw organisatie gaan verbinden.

6. Pre-/onboarding

De kandidaat wordt tijdens de pre-/onboarding door Denise begeleid. Er wordt ook teruggekeken op de ervaring tijdens het sollicitatieproces bij jouw organisatie. Zo houd jij tijd over om de werkplek van je nieuwe collega in te richten!

partners @work worden?


Denise den Hoed

owner

Passie voor recruitment, houdt van aanpakken en aan enthousiasme geen gebrek. Drinkt graag goede koffie om talent en organisatie écht te leren kennen en gaat nooit voor een halve match.

het gezicht achter Be@work

Contactinformatie

Zakelijke informatie

© All rights reserved

copyright be@work 2023