OVER BE@WORK - SOLLICITANTEN

be career-buddies @work

Je hebt je studie afgerond en je carrièrepad nog niet uitgestippeld. Misschien heb je al een carrière opgebouwd en overweeg je om een overstap te maken of ben je vastbesloten om een overstap te maken in de regio Noord-Brabant. Hoe dan ook, je bent (latent) op zoek naar een nieuwe werkprikkel en je wilt dit goed aanpakken zonder te veel moeite of onnodige tijdsverspilling. Tijd en energie die je ook op een andere manier kunt besteden. Heb je wel eens nagedacht over een careerbuddy, iemand die de arbeidsmarkt goed kent en met wie je kunt sparren over je carrière? Denise van Be@work is jouw careerbuddy en gaat niet voor de massa maar voor echte partnerships. 

Wat dit voor jou betekent? Samengevat, werkt Denise met volle aandacht voor jou samen met jou aan jou carrièrestap en zoeken jullie samen die 100% match. Die match vindt Denise door jouw verhaal, persoonlijkheid en ambitie als startpunt te gebruiken en vanuit daar samen stappen te zetten. Solliciteren moet bijna moeiteloos zijn en juist daarom vind je geen pagina met een uitgebreid vacatureaanbod. Het kost jou als sollicitant onnodig tijd om vacatures te zoeken, beknopte vacatureteksten te lezen en ook kun je de cultuur van buitenaf moeilijk beoordelen. Om samen met jou die ideale werkplek te vinden, nodig ik je uit op LinkedIn. Hier kun je passief of proactief de openstaande vacatures en andere updates over solliciteren volgen, aan jou de keuze. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om achterover te leunen en mij als careerbuddy de eerste stappen laten zetten. Minder moeite meer effect.

Let’s connect @LinkedIn! Wil jij je liever inschrijven nu je toch hier bent? Klik dan rechtsboven op ‘inschrijven’.

het proces

1. Let's get in touch!

Passief of actief op zoek naar een (nieuwe) werkprikkel? Schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina of klik hier als je direct wilt connecten met Denise op LinkedIn.

2. Set goals

Samen plannen we een belafspraak in waarin we jouw verhaal, wensen en ambities bespreken. Hierna bekijken we samen of we direct van start gaan of wachten totdat de werkplek vrijkomt waar jij naar op zoek bent.

3. Deep dive

Superleuk, op het eerste oog lijkt jouw ideale werkplek te passen bij een openstaande vacature. Om samen écht goed te kunnen beoordelen of deze werkplek past bij jou en jouw ambities, duiken we samen de diepte in tijdens een gesprek. Voor jou natuurlijk ook hét moment om verdere inhoudelijke vragen te stellen.

4. Solliciteren

Je hebt besloten daadwerkelijk te gaan solliciteren. Samen met jou doorlopen we de sollicitatieprocedure bij de desbetreffende werkgever en introduceren jouw profiel bij de organisatie. Wanneer een uitnodiging volgt, blijven we het eerste aanspreekpunt voor jou. Dit betekent dat we de sollicitatiegesprekken inplannen, jou begeleiding bieden voorafgaand aan de gesprekken (indien gewenst) en voorzien van handige tips!

5. Finish: het aanbod

YES, je hebt jouw nieuwe werkplek gevonden! Je ontvangt het aanbod vanuit Be@work of de werkgever en kunt Denise al je vragen stellen als er onduidelijkheden zijn. Als je nog net zo enthousiast bent als jouw nieuwe werkgever en het aanbod gaat accepteren, volgt nog een afspraak op kantoor bij jouw nieuwe werkgever om het contract te ondertekenen. Je treedt dan ook direct in dienst bij de organisatie. 

6. Evaluatie

Samen kijken we terug op de sollicitatieprocedure. Heb je nog tips ter verbetering voor Be@work of voor jouw nieuwe werkgever? Laat het Denise weten, zo kunnen we de sollicitatieprocedure voor nieuwe sollicitanten verbeteren!

SCHRIJf JE IN!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en ambities en worden graag jouw careerbuddy. 

Schrijf je in via onderstaand formulier en binnen 24 uur zullen we je bellen. Niet bereikbaar op dat moment? Dan sturen we je een bericht via Whatsapp!

Denise den Hoed

owner

Passie voor recruitment, houdt van aanpakken en aan enthousiasme geen gebrek. Drinkt graag goede koffie om talent en organisatie écht te leren kennen en gaat nooit voor een halve match.

HET GEZICHT ACHTER bE@WORK

Contactinformatie

Zakelijke informatie

© All rights reserved

copyright be@work 2023