OVER BE@WORK

voor jou als werkgever

Be PARTNERS@work! Denise van Be@work gelooft niet in traditionele bureaurecruitment, waarbij vacatures verdwijnen in de anonimiteit van het aanbod en focus ontbreekt. Waar Be@work wel in gelooft, focus op een aantal werving- & selectietrajecten tegelijkertijd en organisaties door deze focus écht verder brengen. Zowel voor werving- & selectietrajecten op no cure no pay basis als voor interim opdrachten in het kader van employer branding of recruitment waar gewerkt wordt met een vast uurtarief in de regio Noord-Brabant. In beide gevallen werkt Denise als verlengstuk van de organisatie, waardoor de prioriteit van openstaande vacature(s) hoog wordt gehouden. Ook wordt het werkgeversmerk versterkt, zodat we samen gaan voor gezamenlijke groei. WIN-WIN.

Voor meer informatie over de aanpak van Be@work, klik hier

voor jou
als sollicitant

Je hebt je studie afgerond en je carrièrepad nog niet uitgestippeld. Misschien heb je al een carrière opgebouwd en overweeg je een overstap te maken of ben je vastbesloten om een overstap te maken in de regio Noord-Brabant. Hoe dan ook, je bent (latent) op zoek naar een nieuwe werkprikkel en je wilt dit goed aanpakken zonder te veel moeite of onnodige tijdsverspilling. Tijd en energie die je ook op een andere manier kunt besteden. Heb je wel eens nagedacht over een careerbuddy, iemand die de arbeidsmarkt goed kent en met wie je kunt sparren over je carrière? Denise van Be@work is jouw careerbuddy en gaat niet voor de massa maar voor echte partnerships. 

Wat dit voor jou betekent? Samengevat, werkt Denise met volle aandacht voor en samen met jou aan jouw carrièrestap en zoeken jullie samen die 100% match. Die match vindt Denise door jouw verhaal, persoonlijkheid en ambitie als startpunt te gebruiken en vanuit daar samen stappen te zetten. Solliciteren moet bijna moeiteloos zijn en juist daarom vind je geen pagina met een uitgebreid vacatureaanbod. Het kost jou als sollicitant onnodig tijd om vacatures te zoeken, beknopte vacatureteksten te lezen en ook kun je de cultuur van buitenaf moeilijk beoordelen. Om samen met jou die ideale werkplek te vinden, nodigt Denise je uit op LinkedIn. Hier kun je passief of proactief de openstaande vacatures en andere updates over solliciteren volgen, aan jou de keuze. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om achterover te leunen en Denise als careerbuddy de eerste stappen laten zetten. Minder moeite meer effect.

Let’s connect @LinkedIn! Wil jij je liever inschrijven nu je toch hier bent? Klik dan rechtsboven op ‘inschrijven’. 

partners of career-buddies @work worden?

Denise den Hoed

owner


 

Passie voor recruitment, houdt van aanpakken en aan enthousiasme geen gebrek. Drinkt graag goede koffie om talent en organisatie écht te leren kennen en gaat nooit voor een halve match.

het gezicht achter
Be@work

Contactinformatie

Zakelijke informatie

© All rights reserved

copyright be@work 2023