administratief medewerker binnendienst

Vakgebied: administratief / commercieel | Locatie: Papendrecht | Aantal uren: 32-40 uur | Kenmerken: allround, veel vrijheid en waardering

over inside office:

Inside Office, creatief in kantoor. Dat zijn wij. Een inspiratiebron voor de meest uiteenlopende werkplekken waarbij “@home @the office” de rode draad is in alles wat wij zijn, doen en ontwerpen. Vanuit passie. Bij Inside Office komen creatieve ideeën voor kantoorinrichtingen tot leven in onze tekenstudio. Ergonomie en fysieke beweging vinden wij belangrijk. In iedere nieuwe kantoorinrichting geven wij daar dus een praktische invulling aan.

Je thuis voelen op kantoor, daar draait alles om bij Inside Office. Daar gaan wij voor. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Voor jou dus!

als administratief medewerker binnendienst houd jij je bezig met:

Het ondersteunen van de organisatie in de breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan:

  • Het opstellen van offertes vanaf inrichtingsontwerpen waarin het belang van de klant voorop staat.
  • Verzorgt het contactonderhoud met leveranciers.
  • Houd je bezig met het versturen van orderbevestigingen.
  • Zorgt samen met het team voor een goede telefonische bereikbaarheid voor klanten en partners. Hiernaast zorgen jullie voor een gastvrije ontvangst als er bezoek op kantoor langskomt.

deze vaardigheden heb je nodig:

Je bent in het bezit van Mbo+ werk-/denkniveau, haalt energie uit écht samenwerken met een team dat jou een warm welkom geeft; je bent immers @home @the office. Hiernaast heb je minimaal 2 jaar relevante ervaring opgedaan in een business-to-business omgeving, ben je 32-40 uur per werkweek beschikbaar en woonachtig in de regio Drechtsteden.

dit is werken bij Inside OFfice:

Werken bij Inside Office betekent je echt thuis voelen en werken bij een werkgever die jou als medewerker op nummer 1 zet. Side note: afgelopen november is het gehele team verrast met een reisje naar Malaga ter ere van het 12,5 jarig jubileum van Inside Office, veel toffe activiteiten stonden op de planning. Hiernaast krijg je veel vertrouwen en waardering vanuit de directie en werk je in een werkomgeving met veel vrijheid. De salarisrange voor deze functie is breed, aangezien Inside Office open staat voor zowel een junior als medior en senior profiel. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op!

Solliciteer hier!

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx